αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 33χρονος Έλληνας που έφτιαξε εστιατόριο στην Αυστραλία και μπήκε στα «καλύτερα της χώρας»

Ο 33χρονος Έλληνας που έφτιαξε εστιατόριο στην Αυστραλία και μπήκε στα «καλύτερα της χώρας»

Στα καλύτερα εστιατόρια της Αυστραλίας, σύμφωνα με το περιοδικό συνταγών και εστίασης «Delicious», συγκαταλέχθηκε πριν λίγες ημέρες το εστιατόριο του ομογενούς Ανδρέα Παπαδάκη, ο οποίος έφτασε στην Αυστραλία τον Ιούλιο του 2012 και άνοιξε το δικό του ελληνικό εστιατόριο το 2015.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να μεταναστεύσει στη Νότια Αυστραλία, όχι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά για να γνωρίσει τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η μητέρα του, όπως αναφέρει το neoskosmos.com.

Συνάμα, έτρεφε την ελπίδα να υλοποιήσει το όνειρό του, που δεν ήταν άλλο από το να μοιραστεί το μεράκι του για το καλό και ποιοτικό φαγητό και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, ανοίγοντας το δικό του ελληνικό εστιατόριο στην μακρινή ήπειρο.

«Είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι πάντα» δήλωσε ο κ. Παπαδάκης, το εστιατόριο του οποίου πέρσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε μια θέση στην περίφημη λίστα των καλύτερων εστιατορίων που δημοσιεύει κάθε χρόνο η οικονομική εφημερίδα «Australian Financial Review», σε συνεργασία με την αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas.

«Για μας οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μια ακόμα απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας που καταβάλουμε ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ποιοτική και μοναδική ελληνική εμπειρία» λέει ο Ανδρέας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ρέθυμνο και την Σκόπελο.

Το «ΜΕΖΕ ΜΑΖΙ», το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αδελαΐδας, στην περιοχή Πρόσπεκτ, το διέπουν δύο βασικές αρχές τις οποίες ακολουθεί κάθε εστιατόριο που θέλει να λέγεται αυθεντικά ελληνικό: οι αυθεντικές ελληνικές συνταγές και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − one =