αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 28χρονος που έφτιαξε το μεγαλύτερο brand co-working χώρων στην Ευρώπη. Και μπήκε στη λίστα του Forbes

Ο 28χρονος που έφτιαξε το μεγαλύτερο brand co-working χώρων στην Ευρώπη. Και μπήκε στη λίστα του Forbes

Στις ΗΠΑ είναι πολλά τα brands co-working χώρων που αναπτύσσονται ταχύτατα. Και δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς νέους επιχειρηματίες, startuppers και freelancers να στεγαστούν εκεί και να λάβουν όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει ένα τέτοιος χώρος. Αλλά τι γίνεται στην Ευρώπη; Το ερώτημα αυτό είχε στο μυαλό του ο Davide Dattoli. Ένας 28χρονος από την Ιταλία. Δυσαρεστημένος από την παραδοσιακή εκπαίδευση στην επαγγελματική κατάρτιση και σταδιοδρομία, ο Dattoli εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο (Οικονομία και Εμπόριο) τους πρώτους έξι μήνες και ίδρυσε το Talent Garden, με έδρα τη γενέτειρά του Μπρέσια, στη βόρεια Ιταλία.

Είναι δική του λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Ένα brand co-working χώρων που δεν εστιάζει στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια. Αλλά σε πόλεις όπως το Βουκουρέστι ή το Κάουνας. Αυτή τη στιγμή, το δημιούργημα του νεαρού επιχειρηματία είναι σε 23 περιοχές, σε 8 χώρες. Ενώ πάνω από 3.500 άνθρωποι δουλεύουν από ένα γραφείο του Talent Garden.

Ο Davide Dattoli μπήκε στην λίστα 30Under30 του Forbes, που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες. Στην κατηγορία Τεχνολογία. Στο παρακάτω σύντομο βίντεο θα τον δείτε να μιλά για την διαδρομή του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 7 =