αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 28χρονος επιχειρηματίας που δηλώνει ότι πλέον δεν χρειάζεται να δουλεύει για να ζει- Πως τα κατάφερε

Ο 28χρονος επιχειρηματίας που δηλώνει ότι πλέον δεν χρειάζεται να δουλεύει για να ζει- Πως τα κατάφερε

Ως «επιχειρηματίας και επενδυτής» αυτοπροσδιορίζεται ο Nathan Winch στην ιστοσελίδα του, ένας 28χρονος που έμαθε πώς να γίνει κροίσος της κτηματομεσιτικής βλέποντας βιντεάκια στο YouTube!

Ο Βρετανός Nathan ισχυρίζεται πως βγάζει πια πάνω από 10.000 λίρες (11.500 ευρώ) τον μήνα από τις επενδύσεις του, έναν μικρό στόλο 9 φτηνών κατοικιών στην Αγγλία «συνολικής αξίας πάνω από μισό εκατομμύριο λίρες».

Κι όλα αυτά μάλιστα από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν και αποφάσισε να δει στα σοβαρά τι θα κάνει με το μέλλον του! Όταν δεν αγοράζει σπίτια για λογαριασμό του, κάνει τον μεσίτη και τον μεσάζοντα σε συμφωνίες άλλων ως ειδικός, δραστηριότητες που συμβάλλουν στο υψηλό μηνιαίο του εισόδημα, όπως αναφέρει το newsbeast.gr.

Τώρα μπορεί να μένει όλη μέρα στο κρεβάτι αν θέλει, μόνο που δεν θέλει, καθώς αγαπά τη δουλειά του. Ο ίδιος αποδίδει την επιτυχία του σε μια σειρά από βιντεάκια που είδε στο ίντερνετ από τον Samuel Leeds, έναν μεγιστάνα της κτηματομεσιτικής.

Η στρατηγική του μικρού είναι να υπενοικιάζει σπίτια ιδιοκτητών, να πληρώνει τις υποθήκες, τα έξοδα συντήρησης και την ανακαίνισή τους και να τα εκμεταλλεύεται μετά εμπορικά. Διατηρώντας το δικαίωμα της αγοράς του σπιτιού και μεταπώλησής του σε υψηλότερες τιμές.

Ο αποφασισμένος επιχειρηματίας από το νότιο Γιορκσάιρ διατείνεται πως τα έχει καταφέρει και με το παραπάνω, καθώς τώρα δεν χρειάζεται να δουλεύει για να ζει πλουσιοπάροχα. Δεν θα τα παρατήσει όμως, καθώς έχει ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

«Θα μπορούσα να δουλεύω 3-4 ώρες τον μήνα αν το ήθελα», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν ξεκίνησε βέβαια από το μηδέν. Το 2011 είχε ιδρύσει τη δική του μικρή φαρμακευτική WinchPharma, η οποία κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει ένα καλό κομμάτι της πίτας προμηθειών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας. Την πούλησε σε έναν επενδυτή το 2017, δούλεψε ως σύμβουλος επιχειρήσεων για τους επόμενους 18 μήνες και το φθινόπωρο του 2018 έπεσε με τα μούτρα στην αγορά ακινήτων…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =