αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 27χρονος που βγάζει 500.000 δολάρια τον μήνα, παίζοντας video games από το δωμάτιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 27χρονος που βγάζει 500.000 δολάρια τον μήνα, παίζοντας video games από το δωμάτιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το έχουμε ξανά πει: Ένα success story μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από το δωμάτιο σου. Αυτό ισχύει -κυριολεκτικά- στην περίπτωση του Tyler “Ninja” Blevins. Δεν σου λέει κάτι το όνομα του; Τότε μάλλον δεν ασχολείσαι με βιντεοπαιχνίδια και συγκεκριμένα με το διάσημο παιχνίδι Fornite.

Ο Tyler “Ninja” Blevins είναι ένας επαγγελματίας παίχτης στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι 27 χρονών και αποτελεί τον πρώτο επαγγελματία παίχτη video game ο οποίος έγινε εξώφυλλο στο διάσημο περιοδικό ESPN. Το καλύτερο όμως δεν το άκουσες ακόμα: Ο ίδιος έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του κοινό, και πλέον κερδίζει 500.000 δολάρια τον μήνα. ‘Η και παραπάνω. Ναι, αυτός είναι ο «μισθός του.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία. Αφού ο νεαρός διαθέτει πάνω από 10 εκατ. followers στην πλατφόρμα Twitch- ο πρώτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Η δουλειά του δεν είναι… τόσο χαλαρή. Ο ίδιος παίζει 12 ώρες καθημερινά, από το δωμάτιο του, το οποίο το έχει μετατρέψει σε studio. Την ίδια στιγμή κάνει live streaming και πολλοί άνθρωποι από όλο τον πλανήτη τον παρακολουθούν. Όπως έχει πει ο 27χρονος, κερδίζει χρήματα από αρκετούς «συνδρομητικούς» followers τους οποίους διαθέτει, ενώ κατά την διάρκεια των live του, γίνονται και αρκετές δωρεές (το Twitch δίνει αυτή τη δυνατότητα). Ενώ όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, με τόσο μεγάλο κοινό μπορείς να χτυπήσεις εύκολα και την πόρτα αρκετών χορηγών.

Η περίπτωση του έχει τραβήξει φυσικά τα βλέμματα αρκετών μεγάλων media, όπως το Business Insider ή το CNN από το οποίο είναι και το παρακάτω βίντεο που θα δεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + seventeen =