αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 11χρονος που ξεκίνησε τη δική του πλατφόρμα, κάνοντας την δουλειά… που κανείς δεν ήθελε να κάνει. Και έγινε viral

Ο 11χρονος που ξεκίνησε τη δική του πλατφόρμα, κάνοντας την δουλειά… που κανείς δεν ήθελε να κάνει. Και έγινε viral

Η επιχειρηματική ιστορία του 11χρονου Micah Amezquita ξεκίνησε με… απρόσμενο τρόπο. Αποφάσισε πολύ γρήγορα, ότι ήθελε να έχει τα δικά του χρήματα. Μαζεύοντας και μερικές οικονομίες για τις μελλοντικές σπουδές του. Έτσι, άρχισε να κάνει την δουλειά που κανείς άλλος δεν ήθελε να κάνει: Να μεταφέρει τα σκουπίδια των γειτόνων έξω από τα σπίτια τους.

Ο πατέρας του, ένιωσε υπερήφανος για την εργατικότητα του γιου του και κοινοποίησε την ιστορία του στο Linkedin. Το ποστ έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πολλά likes και θετικά σχόλια.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να βγάζει έξω τα σκουπίδια», λέει ο ίδιος.

Ξεκίνησε να ενημερώνει τους γείτονες τους για τις… υπηρεσίες που προσφέρει και κόλλησε σημειώματα στους κάδους. Μέχρι τώρα έχει 5 πελάτες και βγάζει μόλις 2,75 δολάρια την εβδομάδα. Σίγουρα, είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Ωστόσο, σχεδιάζει να αναπτυχθεί πολύ σύντομα. Για αυτόν τον λόγο λάνσαρε την πλατφόρμα Curbcans.com.

Μέχρι τώρα, ο 11χρονος δεν βγάζει πολλά χρήματα. Όμως η εργατικότητα και η εφευρετικότητα του, έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ακόμα και του CNBC, που έφτιαξε το παρακάτω βίντεο. Λέτε σύντομα να τον δούμε να γίνεται εκατομμυριούχος;

Micah Amezquita started his own business in his neighborhood t…

This 11-year-old kid started a business and the internet loves it.

Posted by CNBC: Make It on Montag, 4. September 2017

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =