αρχικηVIRAL«Ο ύπνος δεν είναι σημαντικός»: Μια ανατρεπτική άποψη από τον CEO της IAC

«Ο ύπνος δεν είναι σημαντικός»: Μια ανατρεπτική άποψη από τον CEO της IAC

Πολλοί υποστηρίζουν, ότι ύπνος παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μας. Ξεκουράζει τον οργανισμό και μας κάνει πιο παραγωγικούς. Αυτή είναι η μια άποψη. Διότι υπάρχει και η άλλη. Ο CEO της IAC, Joey Levin, μιλώντας στο Business Insider, εξηγεί ότι για τον ίδιο δεν είναι σημαντικό πράγμα ο ύπνος. Σημειώνεται, ότι η IAC είναι μια πολύ μεγάλη εταιρία, που δραστηριοποιείται στο κομμάτι των media και του ίντερνετ, έχοντας στην κατοχή της περίπου 150 brands.

Πως όμως μπορεί κάποιος να ζει και να εργάζεται… χωρίς ύπνο; Για την ακρίβεια με λίγο ύπνο. «Η άποψη μου είναι ότι μπορείς να κοιμηθείς αργότερα» λέει ο Levin και συνεχίζει: στο τέλος της ημέρας, όταν κοιτάς πίσω, πότε δεν λες “ναι θα ήθελα να κοιμηθώ εκείνες τις δύο ώρες αλλά δεν το έκανα”. Λες όμως, έχασα εκείνο το meetings ή τον αγώνα ή στιγμές με την οικογένεια».

Παράλληλα, ο CEO τονίζει: «Αυτό με οδηγούσε πάντα στο να κάνω σημαντικότερα πράγματα από το να κοιμάμαι. Στη λίστα των προτεραιοτήτων μου, ο ύπνος είναι πραγματικά χαμηλά». Όσο για το πόσο κοιμάται ο ίδιος; Τις περισσότερες ημέρες κοιμάται 5 ώρες, ενώ τις πιο χαλαρές ημέρες μπορεί να φτάσει και τις 8 ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 5 =