αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία δίνει 1,3 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζόμενους του

Ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία δίνει 1,3 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους εργαζόμενους του

Με οικονομική επιβράβευση των εργαζομένων του και απονομή τιμητικών πλακετών σε κτηνοτρόφους, ο όμιλος «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, γιορτάζοντας την έλευση του 2023.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, η χρονιά που πέρασε, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε από ένα ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον, επιφύλαξε θετικές ειδήσεις για τον όμιλο ο οποίος διεύρυνε περαιτέρω την παραγωγική του δραστηριότητα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το larissapress.gr, η διοίκηση της εταιρείας επιβράβευσε την προσπάθεια των εργαζομένων για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, με την χορήγηση μπόνους συνολικού ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Κατά την εκδήλωση, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην προάσπιση της εταιρικής κουλτούρας, ως πολύτιμου αγαθού, που κάνει την «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» μια ξεχωριστή εταιρεία.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των επιβραβεύσεων, ανανεώθηκε το εσωτερικό πρόγραμμα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, το οποίο προβλέπει την οικονομική στήριξη στις οικογένειες των εργαζομένων που έχουν παιδιά, με το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 350.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, για τους παραγωγούς γάλακτος, η εταιρεία απένειμε τιμητικές πλακέτες σε 25 κτηνοτρόφους για την ποιότητα της δουλειάς τους, και μαζί ένα μπόνους συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Όπως επισημάνθηκε, οι συνολικά τέσσερις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, περιλάμβαναν γεύματα, μουσική και χορό καθώς και ειδική ψυχαγωγία για παιδιά των εργαζομένων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =