αρχικηVIRALΟ υπάλληλος που πληρωνόταν για 5 χρόνια… χωρίς να δουλεύει: Περιγράφει στο Reddit πως τα κατάφερε

Ο υπάλληλος που πληρωνόταν για 5 χρόνια… χωρίς να δουλεύει: Περιγράφει στο Reddit πως τα κατάφερε

Ίσως πολλοί από εμάς θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση του. Πρόκειται για έναν υπάλληλο ο οποίος πληρωνόταν για 5 χρόνια χωρίς να δουλεύει. Ο άνδρας τώρα αφηγήθηκε την ιστορία του στο Reddit. Συγκεκριμένα, περιέγραψε πώς κατάφερε να πληρώνεται για να μην «κάνει τίποτα» τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όπως διαβάζουμε στο Sputnik, ο ιδιοφυής χρήστης του διαδικτύου, αφότου παραιτήθηκε από τη δουλειά του, έπιασε νυχτερινή βάρδια καταχωρώντας δεδομένα για μια εταιρεία. Αρχικά, να πούμε πως η δουλειά με την οποία ήταν επιφορτισμένος ήταν –αφού λάμβανε ένα email με παραγγελίες– να τις καταχωρεί σε ένα σύστημα. Σύντομα κατάλαβε πως αυτό θα μπορούσε να γίνει και από ένα ειδικό πρόγραμμα κι έτσι πλήρωσε ένα προγραμματιστή να του το φτιάξει.

Μπορεί ο προγραμματιστής να του πήρε αρκετά χρήματα για την κατασκευή, ο υπάλληλος όμως κατάφερε τον στόχο του: Να πληρώνεται χωρίς να δουλεύει.

Επιανε βάρδια τσεκάροντας για ένα πεντάλεπτο εάν όλα λειτουργούν καλά και στη συνέχεια… άραζε. Κάποιες φορές έβλεπε ταινία, άλλες κοιμόταν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έφευγε από το σπίτι να πάει βόλτα. Μάλιστα, πήγαινε τόσο καλά η δουλειά που του έκαναν και πρόταση για προαγωγή και πρωινή βάρδια, αλλά αρνήθηκε!

Τελικά, βρήκε μια άλλη δουλειά, αλλά δεν άφησε αυτή την ευκαιρία, μέχρι που η εταιρεία ανακάλυψε –μετά από χρόνια– πως τη δουλειά του μπορούσε να την κάνει και κάποιο πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 11 =