αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ τρόπος με τον οποίο ο Steve Jobs γνώρισε την γυναίκα του, δείχνει το πως πρέπει να λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις στη ζωή μας

Ο τρόπος με τον οποίο ο Steve Jobs γνώρισε την γυναίκα του, δείχνει το πως πρέπει να λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις στη ζωή μας

Το 1989 ο Steve Jobs πήγε για να δώσει μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Η Lauren Powell ήταν τότε μια νεαρή πτυχιούχος, η οποία έφτασε στην αίθουσα καθυστερημένα. Δεν έβρισκε θέση να κάτσει. Έτσι πήγε στην πρώτη σειρά και έκατσε σε μια από τις θέσεις που ήταν «ρεζερβέ».

Μόλις ο Steve Jobs έφτασε στην αίθουσα, έκατσε ακριβώς δίπλα της και ξεκίνησαν να μιλούν. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό. Αμέσως μετά την διάλεξη, ο Steve Jobs άρχισε να μιλά με διάφορους φοιτητές, οι οποίοι τον… βομβάρδιζαν με τις ερωτήσεις τους. Κάπου εκεί, όπως σημειώνει το Born Realistic στο βίντεο του, ο Jobs είδε την νεαρή Lauren να αποχωρεί από τον χώρο. Αμέσως, άφησε στη μέση τις συζητήσεις με τους φοιτητές και έτρεξε πίσω της.

Η σκέψη που είχε στο μυαλό του; «Αν αυτή ήταν η τελευταία μου νύχτα στη Γη, θα προτιμούσα να την περάσω σε ένα business meeting ή μαζί με αυτή τη γυναίκα;».

Η επιλογή του βέβαια ήταν ξεκάθαρη. Τελικά, πρόλαβε την Lauren στο πάρκινγκ. Της πρότεινε να βγουν για δείπνο, εκείνη δέχτηκε και έκτοτε ήταν μαζί. Παντρεύτηκαν μετά από 2 χρόνια, και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Jobs. Το βίντεο, κλείνει με μια άλλη διάσημη ερώτηση του Mr Apple, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις στη ζωή σου: «Αν αυτή ήταν η τελευταία ημέρα της ζωής μου, θα έκανα αυτό το οποίο κάνω σήμερα;».

Life is about choices

In the end, you will only regret the chances you didn't take ?- BornRealist Tech

Gepostet von BornRealist Tech am Mittwoch, 27. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − two =