αρχικηVIRALΟ τρόπος ενός δισεκατομμυριούχου: Ο Warren Buffet τρώει πάντα το ίδιο πρωινό και δεν του κοστίζει πάνω από 3,17 δολάρια

Ο τρόπος ενός δισεκατομμυριούχου: Ο Warren Buffet τρώει πάντα το ίδιο πρωινό και δεν του κοστίζει πάνω από 3,17 δολάρια

Ο διάσημος επενδυτής Warren Buffett, έχει μια περιουσία που εκτιμάται στα 74 δισ. δολάρια. Κάτι που τον καθιστά τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο. Αλλά, για τα δικά του δεδομένα, δεν κάνει και τόσο μεγάλη ζωή.

Ο 86χρονος businessman κατοικεί στο σπίτι που αγόρασε στην Omaha των ΗΠΑ το 1958, προς 31.500 δολάρια. Και όσο κι αν φαίνεται παράξενο, κάθε ημέρα ξοδεύει μέχρι 3,17 δολάρια για το πρωινό του. Τόσο λίγο!

Στην 5λεπτη διαδρομή του προς το γραφείο, την οποία κάνει εδώ και 54 χρόνια, σταματά πάντα στα Mc Donald’s. Εκεί επιλέγει κάτι από τα 3: να ξοδέψει $2.61, $2.95 ή $3.17. Το κάθε ποσό αντιστοιχεί σε μια επιλογή πρωινού. Ο Buffet τρώει κάθε πρωί λουκάνικα, αυγό και τυρί. Και ανάλογα με την εκάστοτε παραλλαγή του μενού, διαμορφώνεται και το ανάλογο ποσό, το οποίο όμως ποτέ δεν ξεπερνά τα 3,17 δολάρια.

Όπως μάλιστα εξήγησε ο ίδιος στο νέο ντοκιμαντέρ «Becoming Warren Buffett», έχει ενημερώσει τη γυναίκα του να του τοποθετεί το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, σε ένα κυπελλάκι που έχει πάντα μέσα στο αμάξι του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 11 =