αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο τρόπος για να ξεχωρίσεις από τις μάζες»: Μέσα σε μια φράση, ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος δίνει τη λύση του

«Ο τρόπος για να ξεχωρίσεις από τις μάζες»: Μέσα σε μια φράση, ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος δίνει τη λύση του

Για τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο Grant Cardone, έχουμε ξανά μιλήσει στο It’s Possible. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε εφαρμόζοντας το πλάνο του να φτάσει στην επιτυχία. Βγάζοντας πολλά χρήματα.

Πλέον δίνει ομιλίες σε όλο τον κόσμο, με στόχο με μεταφέρει τις εμπειρίες του. Ενώ είναι και πολύ ενεργός στα social media. Με νέα του ανάρτηση του στο Facebook, κατάφερε να δώσει πάλι την ξεκάθαρη συμβουλή του. Αυτή τη φορά, μίλησε για το πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τις μάζες.

«Ένας από τους γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους για να ξεχωρίσεις από τις μάζες, είναι να καθιερώσεις τον εαυτό σου ως κάποιον που κάνει την κατάσταση καλύτερη, όχι χειρότερη» τόνισε ο γνωστός businessman.

One of the fastest and best ways to separate yourself from the masses is to establish yourself as someone who makes situation better, not worse.Remember that this weekend.

Posted by Grant Cardone on Freitag, 2. Juni 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =