αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Ο τρόπος για να γίνεις πλούσιος»: Εξηγεί ένας serial entrepreneur (BINTEO)

«Ο τρόπος για να γίνεις πλούσιος»: Εξηγεί ένας serial entrepreneur (BINTEO)

Τελικά τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να γίνει πλούσιος; Την δική του απλή τακτική, παραθέτει ο serial entrepreneur, Scott Galloway. Ο ίδιος έχει καταγράψει την δική του ιστορία επιτυχίας, και πούλησε την εταιρία του, L2 Inc, προς 130 εκατ. δολάρια.

«Ποιος είναι ο ορισμός του πλούσιου; Το να έχεις ένα παθητικό εισόδημα μεγαλύτερο από αυτά που ξοδεύεις», λέει ο ίδιος στο CNBC.

Ο ίδιος φέρνει το παράδειγμα των γονιών του. Όπως εξηγεί, οι δυο τους έχουν ένα παθητικό εισόδημα στα 48.000 δολάρια ετησίως. Ξοδεύουν τα 40.000 δολάρια. Άρα έχουν οικονομική άνεση χωρίς να χρειαστεί αν βγουν από το σπίτι ή να δουλέψουν, όπως λέει ο Scott Galloway.

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζει, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εισπράττουν εκατομμύρια, αλλά είναι «φτωχοί», επειδή τα έξοδα τους είναι πολύ μεγαλύτερα. Το ότι βγάζεις πολλά χρήματα, δεν σε κάνει αυτομάτως «πλούσιο». Μάλιστα, αν τα έξοδα σου είναι μονίμως μεγαλύτερα, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει και έντονο στρες.

Το σημαντικό είναι να μάθεις πως να κάνεις αποταμίευση. Από νεαρή ηλικία. Να μπορείς να βάζεις μερικά χρήματα στην άκρη. Από την στιγμή που υπάρχει «περίσσευμα» κάθε μήνα, μπορείς σε βάθος χρόνου να γίνεις πλούσιος.

The best way to become a millionaire

You can live rich on a $50,000 salary with this simple money strategy: https://cnb.cx/2BvzPuT

Gepostet von CNBC Make It am Dienstag, 19. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =