αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται να αγοράσει Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα- Σε τι φάση είναι οι επαφές

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται να αγοράσει Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα- Σε τι φάση είναι οι επαφές

Στην Ελλάδα βρέθηκε προ ημερών ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είχε επαφές με τον Ατρόμητο για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Πρόκειται φυσικά για τον Τούρκο επιχειρηματία, ο οποίος είναι γνωστός στη χώρα μας, μεταξύ άλλων, για το Survivor.

Μάλιστα ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από το MEGA, που ήθελε τον γνωστό Τούρκο παραγωγό του Survivor και άλλων τηλεοπτικών πρότζεκτ να είναι μια… ανάσα από την εξαγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αυτό που προκύπτει είναι πως υπήρξε μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά του Ατζούν, μέσω τρίτων, αλλά δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο στην παρούσα φάση.

Όπως μεταδίδει το sdna.gr, από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν πως «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + four =