αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής του Indiegogo έχει 4 συμβουλές για να συγκεντρώσεις χρήματα μέσω crowdfunding

Ο συνιδρυτής του Indiegogo έχει 4 συμβουλές για να συγκεντρώσεις χρήματα μέσω crowdfunding

Το 2008, ο Slava Rubin μαζί με την Danae Ringelmann και τον Eric Schell, δημιούργησαν την γνωστή πλατφόρμα Indiegogo. Και έκαναν λίγο πιο εύκολη τη ζωή των νέων επιχειρηματιών και όλων όσων θέλουν να φτιάξουν ένα project από το μηδέν. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα crowdfunding sites. Περίπου 50 εκατ. χρήστες το επισκέπτονται πλέον το Indiegogo, σε μηνιαία βάση.

Εκεί, μπορεί ο καθένας να τοποθετήσει το project ή την ιδέα που έχει. Και να ζητήσει χρηματοδότηση από όσους μπαίνουν στο site. Άρα οι απλοί χρήστες έχουν ενεργή συμμετοχή.

Ωστόσο, το να συγκεντρώσει κάποιος χρήματα με αυτόν τον τρόπο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Άλλωστε, είναι πολλές οι καμπάνιες που δημοσιεύονται στο Indiegogo και δεν καταφέρνουν να φτάσουν στον οικονομικό στόχο τους. Ο συνιδρυτής της πλατφόρμας, Slava Rubin, στο παραπάνω βίντεο παραθέτει τα 4 tips του, έτσι ώστε να καταφέρεις να κερδίσεις στην «μάχη» του crowdfunding.

Το πρώτο που μετρά, είναι να έχεις μια καλή παρουσίαση. Βίντεο και καλές φωτογραφίες βοηθούν σε αυτό. Είναι επίσης σημαντικό, να ανεβάζεις τα όποια updates αφορούν το project και την καμπάνια σου. Μην ξεχάσεις να προβάλεις και να εξηγήσεις τα πλεονεκτήματα σου. Και τέλος, δώστα όλα… για να κάνεις μια γρήγορη αρχή!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − eleven =