αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «σκληρός» Kevin O’Leary ξανά χτύπησε: Περιμένει από τους εργαζομένους του να δουλεύουν στις διακοπές

Ο «σκληρός» Kevin O’Leary ξανά χτύπησε: Περιμένει από τους εργαζομένους του να δουλεύουν στις διακοπές

Ο Kevin O’Leary είναι ένας από τους πιο γνωστούς επενδυτές στον κόσμο. Αλλά είναι επίσης γνωστός για τις σκληρές απόψεις του. Τώρα ο διάσημος businessman ξανά χτυπά. Όπως εξηγεί, ο ίδιος δεν ξεχωρίζει τον χρόνο της δουλειάς και τον χρόνο για διακοπές. Είναι πάντα και τα δύο μαζί. «Δουλεύω κάθε ημέρα», τονίζει. Και ξεκαθαρίζει ότι περιμένει να κάνουν το ίδιο… και οι εργαζόμενοι του!

«Περιμένω από τους υπαλλήλους μου να μου απαντήσουν σε ένα μήνυμα όταν είναι διακοπές; 100%», λέει ξεκάθαρα.

Όταν προκύπτει δουλειά, ο O’Leary λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για το αν οι υπάλληλοί του βρίσκονται σε διακοπές, αν έχουν μια «κενή» ημέρα για προσωπικό ελεύθερο χρόνο ή αν είναι προγραμματισμένο να έρθουν αργότερα στο γραφείο: «Θέλω μόνο να ολοκληρώσετε το task. Πώς θα το κάνετε, είναι δική σας δουλειά», συνηθίζει να λέει προς τους εργαζομένους του.

«Οι υπάλληλοί μου είναι σε όλη τη χώρα και μερικές φορές σε όλο τον κόσμο», εξηγεί ο Kevin O’Leary στο CNBC, συμπληρώνοντας πως όλοι είναι διαθέσιμοι 24/7, έτσι ώστε να προχωρά η όποια δουλειά προκύψει. Το κλασικό ωράριο 9-5 δεν υπάρχει πια, σύμφωνα με τον ίδιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =