αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Σκλαβενίτης μοίρασε μπόνους στους εργαζομένους του

Ο Σκλαβενίτης μοίρασε μπόνους στους εργαζομένους του

Μπόνους σε όλους τους εργαζομένους του μοίρασε ο Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, η γνωστή αλυσίδα έδωσε μπόνους 200 ευρώ στους υπαλλήλους, 300 ευρώ στα στελέχη και 400 ευρώ στους διευθυντές. Τα μπόνους τοποθετήθηκαν στις προπληρωμένες κάρτες των εργαζομένων, για να κάνουν ο,τι ψώνια θέλουν. Σημειώνεται ότι η αλυσίδα αριθμεί περίπου 25.000 εργαζομένους.

Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια περίοδο όπου τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς, και έτσι η διοίκηση του Σκλαβενίτη θέλησε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της. Παράλληλα, πρόκειται φυσικά και για μια περίοδο κατά την οποία τα έσοδα των σούπερ μάρκετ έχουν «εκτοξευτεί», αφού η έλευση του κορονοιού έχει αυξήσει την ζήτηση για είδη πρώτης ανάγκης.

Και 1.000 προσλήψεις

Λόγω του νέου τοπίου που έχει δημιουργηθεί, η εταιρία προχωρά και σε προσλήψεις. Συγκεκριμένα, αναμένεται να κάνει συνολικά 1.000 προσλήψεις.

Ήδη η αλυσίδα, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων σούπερ μάρκετ στη χώρα, έχει ενισχύσει τις τελευταίες ημέρες το ανθρώπινο δυναμικό της με 600 άτομα. Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κίνηση, η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, το “κενό” που δημιουργείται από τις άδειες ειδικού σκοπού, αλλά και να αποσυμπιεστεί το υπάρχον προσωπικό το οποίο από τα τέλη Φεβρουαρίου έχει κουβαλήσει το βάρος της κατακόρυφης αύξησης της κατανάλωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =