αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο πωλητής εφημερίδων που είναι πιο πλούσιος από εμένα»: Ο Bill Gates, μια ιστορία από τα παλιά, και ένα μάθημα

«Ο πωλητής εφημερίδων που είναι πιο πλούσιος από εμένα»: Ο Bill Gates, μια ιστορία από τα παλιά, και ένα μάθημα

Μπορεί να είναι σταθερά μέσα στους πι πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Ενώ με τα τεχνολογικά του επιτεύγματα άλλαξε τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους προσωπικούς υπολογιστές. Ωστόσο, ο Bill Gates θεωρεί ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι… πιο πλούσιος από τον ίδιο.

Αυτό ρώτησαν τον ιδρυτή της Microsoft, κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του: «Υπάρχει κάποιος που να είναι πιο πλούσιος από εσένα στον κόσμο;».

Η απάντηση του Gates μάλλον εξέπληξε αρκετούς. Όπως είπε ο γνωστός επιχειρηματίας, υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πιο πλούσιος. Αυτός δεν είναι ο Jeff Bezos ή ο Warren Buffett. Αλλά ένας… πωλητής εφημερίδων που είχε συναντήσει κάποτε σε ένα αεροδρόμιο. Και του είχε δώσει δωρεάν εφημερίδα- δύο φορές μάλιστα. Αφού ο νεαρός Gates τότε δεν είχε χρήματα για να αγοράσει την εφημερίδα που ήθελε.

Μετά από πολλά χρόνια, ο πλούσιος και διάσημος πλέον Bill Gates συνάντησε πάλι εκείνον τον πωλητή. Και ακολούθησε ο διάλογος που θα δεις παρακάτω.

An Interviewer Asked Bill Gates….

An Interviewer Asked Bill Gates…

Gepostet von Sarcasm am Dienstag, 12. November 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =