αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πρώην θρύλος του NFL και τωρινός επιχειρηματίας Emmitt Smith, αποκαλύπτει την καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει

Ο πρώην θρύλος του NFL και τωρινός επιχειρηματίας Emmitt Smith, αποκαλύπτει την καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει

Η ζωή του Emmitt Smith εκτός γηπέδων, έχει «συνδεθεί» με την επιχειρηματικότητα. Ο πρώην σταρ του NFL, έχει ιδρύσει την Emmitt Smith Enterprises, μια εταιρία που ασχολείται με το real estate. Αλλά πρόσφατα, επένδυσε και σε κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αγόρασε μερίδιο στην The Gents Place, η οποία ασχολείται με την περιποίηση των ανθρών.

Πλέον, ο Smith θα είναι συνιδιοκτήτης του brand, μαζί με τον μαζί με τον ιδρυτή και πρόεδρο, Ben Davis. Ο πρώην σταρ του NFL, ήταν μάλιστα πελάτης της συγκεκριμένης εταιρίας, πριν αγοράσει ένα μέρος της. Παρατήρησε τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει η The Gents Place, στηριζόμενη στην συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των ανδρών για περιποίηση.

103807432-204c3940_1-600x400
Αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει 4 μεγάλα καταστήματα σε Dallas και Kansas City. Ωστόσο, τα επιχειρηματικά σχέδια για το προσεχές μέλλον είναι πολύ μεγάλα: Οι δύο ιδιοκτήτες της θέλουν να δημιουργήσουν 150 franchise καταστήματα, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Ρίχνοντας φυσικά πολλά χρήματα. Αυτός ακριβώς θα είναι και ο ρόλος του Smith: να βοηθήσει στην ανάπτυξη του franchise κομματιού και επίσης να κάνει το brand ακόμα πιο αναγνωρίσιμο.

Μιλώντας στο CNBC, ο Smith είπε ότι έχει πολλούς μέντορες που του δίνουν συμβουλές κατά καιρούς. Ανάμεσα τους και ο διάσημος πρώην NBAer, Magic Johnson. Την καλύτερη συμβουλή όμως, του την έχει δώσει ο ιδιοκτήτης των Dallas Cowboys, Jerry Jones. «Με δίδαξε τα οικονομικά με μια απλή φράση» είπε ο Smith και συνέχισε: «Πάντα μου έλεγε: Να έχεις μια μεγάλη πόρτα μπροστά και μια μικρή πόρτα πίσω. Να εισπράττεις όσα περισσότερα μπορείς και να ξοδεύεις όσο το δυνατό λιγότερα». Αυτή είναι η συμβουλή που ο Emmitt Smith έχει πάντα στο μυαλό του, τα χρόνια που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =