αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πρίγκιπας Χάρι έγινε… life coach

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε… life coach

Μία διαφορετική καριέρα ακολουθεί πλέον ο πρίγκιπας Χάρι της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι life coach και μάλιστα συνεργάζεται με την πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams.

Μιλώντας σε ιντερνετική εκδήλωση, ο Χάρι παρότρυνε τους θεατές να βρουν έναν coach στην καθημερινή τους ζωή και όχι μόνο στην επαγγελματική τους, είτε πρόκειται για «φίλους, οικογένεια, ίσως εντελώς άγνωστους».

«Οποιοσδήποτε μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει σε αυτή την coaching διαδικασία», είπε ο Χάρι.

Στο ίδιο event συμμετείχαν η Serena Williams και ο διευθύνων σύμβουλος της BetterUp, εταιρείας για την ψυχική υγεία, Αλέξι Ρομπισό.

Όταν πήρε τον λόγο η διάσημη τενίστρια, επίσης τόνισε ότι η βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να είναι από κάποιον επαγγελματία, διότι μπορεί να είναι ένας φίλος ή κάποιος που έχει εμπειρία ή έχει καλή διορατικότητα την οποία μπορεί να μεταδώσει.

«Ξέρω ότι αστειεύομαι πολύ, όμως ο Χάρι είναι ένας από τους coaches μου. Όποτε τον βλέπω, πάντα μου λύνει τα προβλήματα στη ζωή μου», είπε παράλληλα.

Για να λυθεί κάθε απορία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Serena γνωρίζονται πολλά χρόνια, καθώς η δεύτερη είναι πολύ φίλη με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Οι δυο τους κάνουν παρέα από το 2014, όταν η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ήταν στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Suits».

Επίσης ο Χάρι έχει τη θέση του Chief Impact Officer στην BetterUp.

https://i.insider.com/61fcfefb8a52640019fe3847?width=1300&format=jpeg&auto=webp
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + fifteen =