αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Πολωνικός Όμιλος μόδας LPP έρχεται στην Ελλάδα

Ο Πολωνικός Όμιλος μόδας LPP έρχεται στην Ελλάδα

Μία ακόμα αλυσίδα fast fashion θα δούμε στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον πολωνικό όμιλο LPP. Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής μόδας της Πολωνίας, ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει την παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης στην Ελλάδα, αλλάζοντας την εστίαση του μετά την αναστολή των εργασιών του στην Ουκρανία και το κλείσιμο καταστημάτων στη Ρωσία.

Η απώλεια των δύο ανατολικών αγορών μπορεί να κοστίσει το 25% των εσόδων, ανέφερε. Σε απάντηση, θα εισέλθει στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο τον επόμενο χρόνο και θα συνεχίσει να επεκτείνει το brand «Reserved» στη Γερμανία και τη Βρετανία.

«Μετά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αντιμετωπίσαμε περαιτέρω προκλήσεις που σχετίζονται με την απώλεια σημαντικού μέρους του δικτύου πωλήσεων», δήλωσε ο Οικονομικός Διευθυντής Przemyslaw Lutkiewicz, αναφερόμενος στην αναστολή των εργασιών στην Ουκρανία και στην απόφαση για αποχώρηση από τη Ρωσία.

Στην Ελλάδα, όπως και στην Ιταλία, ο όμιλος LPP θα έρθει με το brand Sinsay, για να ακολουθήσει η Κύπρος όπου πρόκειται να αναπτυχθεί η Reserved.

Η εταιρία

Με 5 brands: Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay και παρουσία σε 40 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή, ο όμιλος LPP δραστηριοποιείται στον κλάδο της «γρήγορης μόδας» τα τελευταία 30 χρόνια και είναι εισηγμένος στην πολωνική χρηματιστηριακή αγορά.

Ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 27 αγορές ανά τον κόσμο συνολικής επιφάνειας άνω των 1,7 εκατ. τ.μ. και απασχολεί 27.000 εργαζόμενους, ενώ τα ηλεκτρονικά του καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερες από 30 αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + fourteen =