αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ παρείσακτος μαθητής που έγινε δισεκατομμυριούχος: Ο Bill Gates θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του με άγνωστες πτυχές για το πως έφτασε στην επιτυχία

Ο παρείσακτος μαθητής που έγινε δισεκατομμυριούχος: Ο Bill Gates θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του με άγνωστες πτυχές για το πως έφτασε στην επιτυχία

Λεπτομέρειες για την πορεία του μέχρι την απόλυτη φήμη αναμένεται να δώσει ο Μπιλ Γκέιτς, καθώς σε ένα χρόνο περίπου θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά του.

Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα θα φέρει τον τίτλο «Source Code: My Beginnings» και θα καλύπτει τα πρώτα χρόνια του Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτή μιας από τις πιο επιτυχημένες τεχνολογικές εταιρείες όλων των εποχών, της Microsoft από την παιδική του ηλικία στο Σιάτλ μέχρι την εποχή του στο πανεπιστήμιο.

Ο Μπιλ Γκέιτς εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Χάρβαρντ σε ηλικία 20 ετών το 1975, λίγο προτού ο ίδιος και ο φίλος του Πολ Άλεν γράψουν το πρόγραμμα λογισμικού που έγινε η Microsoft.

«Βρίσκομαι στο φως της δημοσιότητας από τα 20 μου, αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν είναι γνωστά» έγραψε ο Γκέιτς σε ανάρτηση στο ιστολόγιό του GatesNotes.

«Με την πάροδο των ετών, με ρωτούσαν συχνά για τα παιδικά χρόνια, τον χρόνο μου στο Χάρβαρντ και τη συνίδρυση της εταιρείας. Αυτές οι ερωτήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για την πορεία μου και τους παράγοντες που την επηρέασαν».

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει «μερικές από τις πιο δύσκολες πτυχές» της ζωής του, όπως, έγραψε ο Γκέιτς, «το αίσθημα του παρείσακτου στο σχολείο, τις συγκρούσεις που είχε με τους γονείς του ως επαναστάτης έφηβος, τη δυσκολία με την ξαφνική απώλεια κοντινού προσώπου και τον κίνδυνο να εκδιωχθεί από το κολέγιο. Και καλύπτω τις προκλήσεις της εγκατάλειψης του σχολείου για να στοιχηματίσω σε έναν κλάδο που δεν υπήρχε ακόμα».

«Θα βρείτε επίσης τις ιστορίες πολλών ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα, με ώθησαν να αναπτυχθώ και με βοήθησαν να μετατρέψω τις ιδιορρυθμίες μου σε δυνάμεις» πρόσθεσε.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025 από τον Knopf Doubleday Publishing Group περιγράφεται «μια αποκαλυπτική αυτοπροσωπογραφία ενός από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =