αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ ΟΤΕ «τρέχει» δύο προγράμματα εθελουσίας εξόδου. Και προσφέρει ως 55 μισθούς

Ο ΟΤΕ «τρέχει» δύο προγράμματα εθελουσίας εξόδου. Και προσφέρει ως 55 μισθούς

Δύο ελκυστικά προγράμματα εθελουσίας προωθεί ο ΟΤΕ με τις πληροφορίες από το μέγαρο της Λεωφ. Κηφισίας να αναφέρουν πως θα είναι πιθανότατα η τελευταία χρονιά που περιλαμβάνονται τόσο γενναιόδωρες παροχές.

Το πρώτο πρόγραμμα, που γνωστοποιήθηκε χθες στη διοίκηση της ΟΜΕ ΟΤE, αφορά όσους συνταξιοδοτούνται μέχρι το 2025 και υπολογίζονται σε περίπου 1220 εργαζόμενους. Για όσους ενταχθούν στο πρώτο πρόγραμμα, ο ΟΤE θα καταβάλλει τις ασφαλιστικές εισφορές τους μέχρι την ημέρα που θα θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Παράλληλα θα λαμβάνουν και το 70% έως 90% του καθαρού μισθού τους καθώς και πρόσθετες παροχές (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, υπηρεσίες του ΟΤE, κ.λπ.).

Το δεύτερο είναι το ανοικτό πρόγραμμα εθελουσίας από το οποίο εξαιρούνται μεν κάποιες συγκεκριμένες διευθύνσεις, αλλά αφορά μεγάλο αριθμό του προσωπικού (στην ουσία αφορά οποιονδήποτε εργάζεται περισσότερα από 10 χρόνια, είναι άνω των 40 ετών, και δεν καλύπτεται από το πρώτο πρόγραμμα εθελουσίας). Το δεύτερο πρόγραμμα ξεκινά με μπόνους 38 ακαθάριστους μισθούς και στη συνέχεια προσθέτει π.χ. δύο μισθούς αν έχεις θέση ευθύνης, δύο μισθούς για κάθε παιδί, κ.ο.κ. Συνολικά μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 55 μισθούς.

Με το περυσινό πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ είχαν αποχωρήσει περίπου 300 εργαζόμενοι.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 16 =