αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ ΟΠΑΠ έχει 21 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες

Ο ΟΠΑΠ έχει 21 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε διάφορες ειδικότητες

Συνεχώς νέες θέσεις εργασίας βλέπουμε να δημιουργούνται στον ΟΠΑΠ. Αυτή τη στιγμή, η εταιρία έχει ανοιχτές 21 θέσεις σε διάφορες ειδικότητες.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο site του ΟΠΑΠ: «Ο Όμιλος ΟΠΑΠ είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με σκοπό να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ταχεία ανάπτυξη, την επιχειρηματική αποτελεσματικότητα και την υπεροχή στην εξυπηρέτηση του Πελάτη, ο Όμιλος προσελκύει ταλέντα και προσλαμβάνει εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι θα γίνουν μέλη της ομάδας που θα κάνει τον ΟΠΑΠ μια διεθνώς ανταγωνιστική Ελληνική Εταιρεία, ώστε να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία. Παράλληλα, επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού μέσω συνεχών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, φροντίζει για την ανάπτυξη και περαιτέρω ενίσχυση των ταλέντων της, έτσι ώστε να κατοχυρώνεται η επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Εταιρείας».

Δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας παρακάτω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν κλικάροντας πάνω στην κάθε μια να διαβάσουν περισσότερες πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 10 =