αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ νεαρός με σύνδρομο Down, που έφτιαξε τη δική του επιχείρηση και σαρώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός με σύνδρομο Down, που έφτιαξε τη δική του επιχείρηση και σαρώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να προσπαθήσεις και να εφαρμόσεις το δικό σου πλάνο μέχρι να φτάσεις στην επιτυχία. O John Cronin είναι ένας 21χρονος με σύνδρομο Down. Είναι όμως και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Μαζί με τον πατέρα του Mark Cronin, ίδρυσαν την εταιρία Crazy Shocks. Και είναι αυτό που λέει το όνομα της: Μια εταιρία που πουλά πολύχρωμες, «τρελές» κάλτσες.

Ίδρυσαν την επιχείρηση το 2016. Και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν την επιχείρηση τους, καταγράφοντας μεγάλα έσοδα. Οι δύο συνιδρυτές, πάντα έλεγα ότι θέλουν να φτιάξουν μια επιχείρηση. Και είχα… διαφορετικές ιδέες.

«Ήθελα να φτιάξουμε ένα food truck. Το πρόβλημα ήταν όμως ότι εγώ και ο πατέρας μου δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε», λέει γελώντας ο John Cronin.

Τελικά, αποφάσισαν να δημιουργούν την Crazy Shocks και να πουλούν κάλτσες. Αρχικά είχαν 31 σχέδια. Σήμερα έχουν πάνω από 1.200 διαφορετικές κάλτσες. «Τον περασμένο Μάρτιο, είχαμε 10.000 παραγγελίες. Και είχαμε 350.000 δολάρια σε έσοδα», λέει ο πατέρας του 21χρονου. Μάλιστα, η εταιρία δεν έχει κάνει καμία ενέργεια μάρκετινγκ, πέρα από τις σελίδες της σε Facebook, Twitter και Instagram.

This 21-year-old with Down syndrome is making 6 figures selling socks http://money.us/2pL98u7 (via MONEY)

Posted by CNBC: Make It on Samstag, 30. September 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − six =