αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ νέος Opera μετατρέπει σε dark version όλες τις ιστοσελίδες στο mobile

Ο νέος Opera μετατρέπει σε dark version όλες τις ιστοσελίδες στο mobile

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα για την dark version του Facebook. Τι θα έλεγες τώρα, αν μπορούσες να μετατρέψεις όλες τις ιστοσελίδες σε dark version; Ακόμα κι αν δεν διαθέτουν κάτι τέτοιο από μονές τους. Αυτό κάνει ο νεος Opera.

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση Opera 55 για συσκευές Android περιλαμβάνει τη λειτουργία night mode που όχι μόνο σκουραίνει το περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής, αλλά γυρίζει και όλες τις λευκές ιστοσελίδες σε dark mode, είτε είναι προγραμματισμένες έτσι, είτε όχι. Η αλλαγή εφαρμόζεται στον κώδικα CSS των ιστοσελίδων με σκοπό το λευκό φόντο να μετατρέπεται σε μαύρο, αντί να μειώνεται η φωτεινότητα του λευκού. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν τις ώρες αυτόματης ενεργοποίησης του night mode και να εφαρμόζουν τη ρύθμιση και για το εικονικό πληκτρολόγιο.

Remote file

«Με αυτήν την κυκλοφορία μετατρέπουμε τον browser σε πολύ σκοτεινό, έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως δεν ενοχλείτε τους γύρω σας όταν αυτοί θέλουν να κοιμηθούν. Επίσης, θα νιώσετε και πιο χαλαρωμένοι όταν έρθει η ώρα να αφήσετε στην άκρη το smartphone για να πέσετε για ύπνο», λέει ο Stefan Stjernelund, product manager του Opera for Android.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 4 =