αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ μόνος τρόπος για να κερδίσεις ένα τοξικό άτομο είναι να μην μπεις στο παιχνίδι

Ο μόνος τρόπος για να κερδίσεις ένα τοξικό άτομο είναι να μην μπεις στο παιχνίδι

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για τους τοξικούς ανθρώπους. Και όλοι έχουμε ένα ή περισσότερα τέτοια άτομα στο περιβάλλον μας. Ενώ μπορούμε να περιορίσουμε την έκθεσή μας σε αυτά, θα βρίσκουν πάντα τρόπους να έρθουν πιο κοντά μας από όσο θα θέλαμε.

Δεν αισθάνονται άσχημα για τα πράγματα που κάνουν. Δεν θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη- ακόμα κι αν εμφανιστούν και πουν ότι λυπούνται. Όταν πρόκειται για πραγματικά τοξικούς ανθρώπους, δεν θα λάβετε ποτέ τη συγγνώμη που σας αξίζει, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνονται άσχημα για αυτό που έχουν κάνει. Οι πραγματικά τοξικοί άνθρωποι δεν βλέπουν τις αδικίες τους ως κάτι κακό.

Όσο περισσότερα δίνετε σε αυτούς τους ανθρώπους, τόσο περισσότερα θα προσπαθήσουν να πάρουν.

«Οι τοξικοί άνθρωποι θα σας χειραγωγήσουν, θα σας χρησιμοποιήσουν και θα σπαταλήσουν τον χρόνο σας. Δεν σε βλέπουν ως κάποιον στο επίπεδό τους. Νιώθουν σαν να είναι… ανώτεροι σου και θεωρούν ότι το να σε εκμεταλλεύονται είναι κάτι που τους χρωστάς, ενώ στην πραγματικότητα δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα» σημειώνει σε άρθρο του το awarenessact.com.

Η μόνη λύση; Να φύγεις μακριά. Όπως εξηγεί το αμερικανικό site όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε τέτοια άτομα στον κύκλο σας, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να τα απομακρυνθείτε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να καταλάβετε εάν κάποιος στη ζωή σας είναι τοξικός, δείτε το παρακάτω βίντεο. Είναι 6 σημάδια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αλλάξουν- και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς αυτό, τόσο το καλύτερο.

https://www.youtube.com/watch?v=LjnMG7P9-zU
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =