αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Μασούτης ετοιμάζει… 110 διαμερίσματα

Ο Μασούτης ετοιμάζει… 110 διαμερίσματα

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Μασούτης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Εφέτος προγραμματίζονται επενδύσεις ύψους 25 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις και δημιουργία νέων καταστημάτων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μασούτης ΑΕ, Γιάννης Μασούτης στο περιθώριο των εγκαινίων του καταστήματος στην Κέρκυρα, επόμενος στόχος είναι η δημιουργία εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων, καθώς ο Όμιλος διαθέτει περίπου 100 ακίνητα αξίας άνω των 250 εκατ. ευρώ. Για τον λόγο αυτό θα αξιοποιηθεί η εταιρεία «Γαλαξίας ΑΕ» όπου θα ενταχθούν και κάποια ιδιόκτητα καταστήματα της Μασούτης.

Παράλληλα, η εταιρεία κάνοντας ένα ακόμα βήμα ενίσχυσης της παρουσίας της στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων, το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει σε πιλοτικό άνοιγμα στο Franchise με 19 καταστήματα ξεκινώντας από την Βόρεια Ελλάδα, μέσω των Express Market, το συνεργαζόμενο δίκτυο που ήδη διαθέτει.

Το πλάνο της οργανικής ανάπτυξης της Δ. Μασούτης για το 2024 περιλαμβάνει νέα καταστήματα στην Αττική στις περιοχές: Νέα Σμύρνη, Χαλκίδα και Τρεις Γέφυρες.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή Τρεις Γέφυρες αδειοδοτήθηκε και ξεκίνησε να υλοποιείται σε ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έργο της Δ. Μασούτης στην Αττική που αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει τη δημιουργία του νέου Grand Μασούτης στην Αθήνα και παράλληλη ανέγερση στον ίδιο χώρο ενός κτιριακού συγκροτήματος δύο 9όροφων πολυκατοικιών που θα φιλοξενήσουν 110 διαμερίσματα διαφορετικών εμβαδών.

Η συνολική επιφάνεια του συγκεκριμένου οικοπέδου ανέρχεται σε περίπου 2.800 τετραγωνικά μέτρα και αποτελεί μία ακόμα σημαντική επένδυση σε επίπεδο οργανικής ανάπτυξης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =