αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Μασούτης δίνει έκτακτο μπόνους στους εργαζομένους του

Ο Μασούτης δίνει έκτακτο μπόνους στους εργαζομένους του

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν τα σούπερ μάρκετ αυτό το χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών. Κάτι που, όπως είναι λογικό, προκαλεί την καταπόνηση του προσωπικού τους.

Θετική εντύπωση προκαλεί η στάση της αλυσίδας Μασούτης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας Μασούτης, Γιάννης Μασούτης, έστειλε επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους για να τους ευχαριστήσει για την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι στιγμής, να τους προετοιμάσει για τις δύσκολες μέρες που έρχονται αλλά και να τους διαβεβαιώσει ότι λαμβάνονται επιπλέον μέτρα για την ασφάλειά τους (μάσκες, γάντια αντισηπτικά κλπ), ενώ θα τους δοθεί και έκτακτο επίδομα – οικονομική ενίσχυση.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά «το να παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ ανοικτά είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, για να διατηρηθεί μια κάποια – στοιχειώδης- ομαλότητα και να μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην κοινωνία η οποία δοκιμάζεται».

Και συμπληρώνει: «Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, είμαστε σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλα τα στελέχη της Διοίκησης κι εγώ προσωπικά είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε προβλήματα τα οποία δημιουργούνται και να βοηθήσουν όπου χρειάζεται.

Δεν είναι πρωτίστως η οικονομική ενίσχυση. Είναι η ψυχολογική τόνωση, ότι η ηγεσία μιας εταιρείας όπως η ελληνική αλυσίδα Μασούτης νοιάζεται για τους ανθρώπους της, την οικογένεια των ανθρώπων της, και στέκεται δίπλα τους. Έμπρακτα, όπως πάντα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + ten =