αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ κολοσσός TeamViewer διπλασίασε τους εργαζομένους στο Hub των Ιωαννίνων- Το πλάνο για την συνέχεια

Ο κολοσσός TeamViewer διπλασίασε τους εργαζομένους στο Hub των Ιωαννίνων- Το πλάνο για την συνέχεια

Είναι γνωστό ότι η TeamViewer έχει «αποβιβαστεί» στα Ιωάννινα, με δικό της Hub. Το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας στα Ιωάννινα, είναι το πρώτο γραφείο στην Ελλάδα. Ενισχύει τον στόχο της TeamViewer για επιπλέον προώθηση της καινοτομίας, ώστε να αναπτυχθούν νέες υπηρεσίες και προιόντα που θα εξυπηρετούν διαφορετικές κατηγορίες πελατών, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται γεωγραφικά σε περισσότερα μέρη στον κόσμο. Το Hub έχει δείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη από την αρχή του χρόνου.

• Ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2020 με 18 υπαλλήλους και ήδη έχει φτάσει τους 41 με στόχο να φτάσει τους 45 μέχρι τέλος του χρόνου

• Οι 40 από τους 41 υπαλλήλους είναι Ελληνες

• Οι υπάλληλοι είναι μεταξύ 20 και 40 ετών

• Μακροπρόθεσμα ο στόχος είναι το κέντρο να απασχολεί 150 εργαζόμενους

• Από τους 38 εργαζόμενους, οι 10 είναι γυναίκες (26%). Για το μέλλον η TeamViewer προσδοκεί να προσλάβει ακόμα περισσότερες εξειδικευμένες και ταλαντούχες γυναίκες. 

• Το κέντρο διαθέτει 8 Senior Developers (Q&A, UI&UX Seniors)

• Aυτή τη στιγμή οι προγραμματιστές δουλεύουν σε 2 υπάρχοντα προγράμματα της TeamViewer (Blizz & TeamViewer Core)

Το βασικό πρόγραμμα της TeamViewer προσφέρει απομακρυσμένη και ασφαλή πρόσβαση σε υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα ανεξαρτήτου τοποθεσίας.

«Η TeamViewer απέδειξε ότι η επένδυση για το νέο μας κέντρο στα Ιωάννινα ήταν σε σωστή βάση. Τα Ιωάννινα είναι πηγή αποφοίτων μηχανικών και ευτυχώς μέχρι στιγμής όλοι οι υπάλληλοί μας είναι ταλέντα! To Κέντρο δουλεύει στενά με τα πανεπιστήμια στα Ιωάννινα. Παίρνει μέρος στις ημέρες καριέρας και προσλαμβάνει φοιτητές για πρακτική. Αλλά στο μέλλον στοχεύουμε να συνεργαστούμε πιο στενά προσλαμβάνοντας υψηλού επιπέδου στελέχη ΙΤ ώστε να τους δώσουμε μια μοναδική ευκαιρία να εργαστούν στην πόλη τους» λέει ανάμεσα σε άλλα ο Philipp Deutscher, Director IT & Software Development και υπεύθυνος για το Hub στα Ιωάννινα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =