αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΟ κολοσσός Mondelez προσλαμβάνει συγκεκριμένη ειδικότητα στην Ελλάδα με μισθό στα 3.300 ευρώ- Που να στείλεις βιογραφικό

Ο κολοσσός Mondelez προσλαμβάνει συγκεκριμένη ειδικότητα στην Ελλάδα με μισθό στα 3.300 ευρώ- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις στην Ελλάδα κάνει η Mondelez αυτή την περίοδο. Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. Παράλληλα, διατηρεί μία ιστορική μονάδα παραγωγής, το εργοστάσιο του Παυλίδη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου παράγονται μέχρι και σήμερα όλα τα τοπικά μας προϊόντα.

«Περισσότεροι από 80.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο αλλά και περισσότεροι από 300 στην Ελλάδα, αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μας» σημειώνει η εταιρία.

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε ότι η εταιρία τώρα αναζητά στην Ελλάδα SAP Application Support Expert, προσφέροντας μισθό που ξεκινά από τα 3.300 ευρώ. Ενώ η εταιρία δίνει και μπόνους.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε βιογραφικό εδώ.

>> Δες εδώ και άλλες αγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 7 =