αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΟ κολοσσός Mondelez κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα με μισθούς έως 3.300 ευρώ+ μπόνους (Λίστα)

Ο κολοσσός Mondelez κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα με μισθούς έως 3.300 ευρώ+ μπόνους (Λίστα)

Προσλήψεις στην Ελλάδα κάνει η Mondelez αυτή την περίοδο. Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. Παράλληλα, διατηρεί μία ιστορική μονάδα παραγωγής, το εργοστάσιο του Παυλίδη, στο κέντρο της Αθήνας, όπου παράγονται μέχρι και σήμερα όλα τα τοπικά μας προϊόντα.

«Περισσότεροι από 80.000 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο αλλά και περισσότεροι από 300 στην Ελλάδα, αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μας» σημειώνει η εταιρία.

Αυτή την περίοδο, όπως βλέπουμε στο επίσημο Linkedin account της εταιρίας, έχει ανοιχτές πολλές θέσεις στην Ελλάδα. Μάλιστα για την ειδικότητα του SAP Application Support Expert η εταιρία προσφέρει μισθό στα 3.300 ευρώ+ μπόνους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ειδικότητες που αναζητά. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

SAP Application Support Expert

Cloud Solution Delivery Expert

People Experience Team Lead Greece

Sales Operations Manager GR

DP&F Planner Assistant

Data Scientist (Operations Research)

Developer, Packaging Development & Engineering

Cloud Engineer

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + three =