αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ κολοσσός JP Morgan ανοίγει Innovation Lab στην Αθήνα και κάνει προσλήψεις

Ο κολοσσός JP Morgan ανοίγει Innovation Lab στην Αθήνα και κάνει προσλήψεις

Επένδυση στην Ελλάδα κάνει η JP Morgan. Συγκεκριμένα κατασκευάζει ένα εργαστήριο καινοτομίας (Innovation Lab) στην Αθήνα.

Όπως έγραψε στο Linkedin o Tyrone Lobban, επικεφαλής του τμήματος Blockchain Launch, η αρχική εστίαση της ομάδας που θα απασχοληθεί στο ελληνικό παράρτημα θα έχει να κάνει με την οικοδόμηση ικανοτήτων αναφορικά με το blockchain.

Στην ίδια ανάρτηση το υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει ότι η ομάδα της Αθήνας θα αποτελέσει μέρος του Blockchain Launch της Onyx και θα είναι ο πυρήνας για τη διερεύνηση και την δημιουργία λύσεων που σχετίζονται με την ψηφιακή ταυτότητα, με στόχο να επεκταθούν οι δυνατότητες που είχε χρησιμοποιήσει η εταιρεία πιλοτικά τα προηγούμενα χρόνια. «Πιστεύουμε ότι η Ψηφιακή Ταυτότητα συνιστά το κλειδί για να ξεκλειδώσει σε ευρεία κλίμακα το web3 και μπορεί να επιτρέψει νέες αλληλεπιδράσεις και υπηρεσίες τόσο για το web2 όσο και για το web3», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι γίνονται και προσλήψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =