αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ κολοσσός Emirates έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό- Σε στέλνει στο Ντουμπάι με αφορολόγητο μισθό και δωρεάν διαμονή

Ο κολοσσός Emirates έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό- Σε στέλνει στο Ντουμπάι με αφορολόγητο μισθό και δωρεάν διαμονή

Για μια ακόμα φορά η αεροπορική Emirates «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα για να κάνει προσλήψεις. Η αεροπορική αναζητά πλήρωμα καμπίνας. Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της, η εταιρία ετοιμάζει ημέρες καριέρας σε διάφορα σημεία της Ελλάδας το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα στις εξής τοποθεσίες:

📍 Κυριακή 23 Απριλίου στην Αθήνα στο Divani Caravel Hotel,
📍 Τρίτη 25 Απριλίου στη Λέσβο στο Ξενοδοχείο Elysion
📍 Πέμπτη 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Grand Hotel Palace
📍 Σάββατο 29 Απριλίου στην Κέρκυρα στο Corfu Holiday Palace
📍 Παρασκευή 19 Μαΐου στην Αθήνα στο Divani Caravel Hotel

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων στιγμών στους επιβάτες της. Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις, παγκόσμιας κλάσης, προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates, στο Ντουμπάι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιαστούν στις Open Days με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής της Open Day. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Τα προνόμια που προσφέρει η εταιρεία

Η Emirates προσφέρει στους υποψηφίους μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και ποικίλες ευκαιρίες ανάπτυξης στους υπαλλήλους της.

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι.

Αναλυτικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + one =