αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ κολοσσός Deutsche Telekom έχει 33 ανοιχτές θέσεις στην Θεσσαλονίκη- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Ο κολοσσός Deutsche Telekom έχει 33 ανοιχτές θέσεις στην Θεσσαλονίκη- Δες τις ειδικότητες που αναζητά και στείλε βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την περίοδο η Deutsche Telekom στη Θεσσαλονίκη. Όπως είχε ανακοινωθεί άλλωστε μέσα στο καλοκαίρι, η εταιρία προχωρά στη δημιουργία ενός κέντρου Πληροφορικής και Λογισμικού (Telekom IT hub), στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 200 επιπλέον επαγγελματίες της Πληροφορικής θα προσληφθούν στην Ελλάδα για την καλύτερη στελέχωση του κέντρου.

Το Telekom IT hub στην Θεσσαλονίκη φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο καινοτόμα κέντρα Πληροφορικής στην Ευρώπη, δημιουργώντας αξία για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αλλά και για την τοπική κοινωνία και τη χώρα.

Τώρα η εταιρία έχει ανοιχτές 33 θέσεις στη Θεσσαλονίκη. Παρακάτω μπορείς να δεις τις ειδικότητες που αναζητά. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − six =