αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ κλάδος- έκπληξη που σαρώνει στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού. Καταγράφει αύξηση 625%

Ο κλάδος- έκπληξη που σαρώνει στην Ελλάδα εν μέσω κορονοϊού. Καταγράφει αύξηση 625%

Μπορεί οι περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα -όπως και σε όλες τις χώρες- να έχουν «στριμωχτεί» λόγω της πανδημίας, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Υπάρχει ένας κλάδος- έκπληξη που καταγράφει ταχύτατη άνοδο στη Ελλάδα, εν μέσω κορονοϊού. Όχι, δεν μιλάμε για τα σούπερ μάρκετ. Ούτε για τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μιλάμε για τις εταιρίες που εμπορεύονται και/ή κατασκευάζουν όργανα γυμναστικής. Το κλείσιμο των αθλητικών χώρων και ο (πολύ περισσότερος) ελεύθερος χρόνος που έχουν πάρα πολλοί πολίτες –λόγω αναστολών εργασίας- είναι οι δύο βασικοί λόγοι που έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στην πώληση οργάνων γυμναστικής.

Τα γυμναστήρια είναι κλειστά, και έτσι πολλοί είναι αυτοί που γυμνάζονται στο σπίτι για να διατηρήσουν τη φόρμα τους (άλλωστε το καλοκαίρι είναι προ των πυλών). Τα σπίτια μετατράπηκαν σε… μίνι γυμναστήρια- κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την αύξηση στις πωλήσεις των σχετικών ειδών. Βαράκια, στρώματα γυμναστικής, λάστιχα, ιμάντες (trx) και μπάλες πιλάτες, είναι μερικά από τα προϊόντα που κάνουν θραύση αυτή την περίοδο. Ενώ ακολουθούν και τα στατικά ποδήλατα.

Χαρακτηριστικά είναι και τα στοιχεία που παρουσίασε η πλατφόρμα «Skroutz» για την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών την περίοδο 9-29 Μαρτίου. Σύμφωνα με αυτά, η κατηγορία των οργάνων γυμναστικής σημείωσε αύξηση πωλήσεων σε ποσοστό 625,60%! Ένα ποσοστό που αφορά φυσικά τις online πωλήσεις μέσω της πλατφόρμας. Και δείχνει την νέα τάση που έχει δημιουργηθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 1 =