αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «κανόνας 80/20», η πρωινή τακτική των 30 λεπτών και άλλα 13 tips για να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου

Ο «κανόνας 80/20», η πρωινή τακτική των 30 λεπτών και άλλα 13 tips για να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου

Όλοι τρέχουν να τα προλάβουν όλα. Για τους περισσότερους, οι 24 ώρες που έχει η ημέρα μοιάζουν πολύ λίγες. Πάντα θέλουν «λίγο παραπάνω χρόνο». Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχει όμως λύση: Να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο που έχεις στη διάθεση σου, έτσι ώστε να παράξεις μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Το παρακάτω γράφημα που δημιούργησε το site Custom-writing.org, παρουσιάζει τις 15 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου. Ξεκινώντας, φτιάχνοντας το δικό σου πλάνο. Και αφιερώνοντας 30 λεπτά κάθε πρωί για να το τελειοποιήσεις.

Χρειάζεται επίσης να μάθεις να βάζεις προτεραιότητες, αλλά και να μάθεις να λες «όχι». Σημαντικός είναι και ο «κανόνας 80/20», που λέει ότι το 20% των δραστηριοτήτων σου, παράγει το 80% των αποτελεσμάτων σου. Δεν μπορείς να προλάβεις τα πάντα. Και πρέπει να μένεις φρέσκος, χωρίς να εξουθενώνεσαι.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 11 =