αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ κανόνας 80-20, οι απαντήσεις μέσα σε μία ώρα και τα άλλα: Οι απλές κινήσεις για να χτίσεις το κοινό σου στο Facebook

Ο κανόνας 80-20, οι απαντήσεις μέσα σε μία ώρα και τα άλλα: Οι απλές κινήσεις για να χτίσεις το κοινό σου στο Facebook

Το παιχνίδι παίζεται στο Facebook. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να αναπτύξεις το κοινό σου. Σίγουρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα social media σε αυτή την προσπάθεια, ωστόσο το Facebook είναι μάλλον η πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων επιχειρήσεων, freelancers ή brands.

Δεν αρκεί βέβαια να φτιάξεις ένα προφίλ ή μια FB Page. Πρέπει στην συνέχεια να κινηθείς σωστά, έτσι ώστε οι ακόλουθοι- πελάτες σου να σε ακολουθούν σταθερά και να γίνονται όλο και περισσότεροι. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις μερικές απλές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αλλά και κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Μπορείς να εφαρμόσεις για παράδειγμα τον κανόνα 80-20. Δηλαδή το 80% των αναρτήσεων σου να είναι γενικότερης θεματολογίας, που αφορούν το κοινό σου, και μόνο το 20% να είναι ξεκάθαρα συντομευμένες στα προϊόντα- υπηρεσίες σου. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι πρέπει να απαντάς άμεσα στα μηνύματα που λαμβάνεις, ακόμα και μέσα σε 1 ώρα. Είναι επίσης χρήσιμο, να κρατάς τα posts σου μικρότερα από 80 χαρακτήρες. Δες όλα τα tips παρακάτω.

Do this, not that on Facebook. How Your Content Break Through The Facebook Clutter Without Annoying Your Fans [INFOGRAPHIC], infographic: How to Compel and Not Repel Customers on Facebook

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =