αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «κανόνας των 5 λεπτών» που εφαρμόζει ο Mr Instagram, για να καταπολεμά την αναβλητικότητα

Ο «κανόνας των 5 λεπτών» που εφαρμόζει ο Mr Instagram, για να καταπολεμά την αναβλητικότητα

Κάποτε τον θεωρούσαν… loser. Αφού οι επαγγελματικές του επιλογές είχαν στεφθεί με αποτυχία. Και μετά; Μετά ίδρυσε το Instagram. Ναι, μιλάμε για τον Kevin Systrom, ο οποίος σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Και φυσικά είναι δισεκατομμυριούχος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο καταπολεμά την αναβλητικότητα. Χρησιμοποιεί τον «κανόνα των 5 λεπτών», όπως είπε.

«Αν θέλετε να κάνετε κάτι, κάντε μια συμφωνία με τον εαυτό σας: Να πραγματοποιήσετε 5 λεπτά από αυτό. Θα καταλήξετε να κάνετε τελικά όλη τη δουλειά» εξήγησε ο Kevin Systrom.

Η λογική του είναι απλή: Πολλές φορές αναβάλουμε πράγματα. Η λύση σε αυτό είναι απλά να ξεκινήσουμε. Αν ξεκινήσεις να κάνεις κάτι, είναι πολύ πιθανό ότι θα κάνεις τη δουλειά μέχρι το τέλος και δεν θα το αφήσεις στη μέση. Θες απλά ένα κίνητρο για να ξεκινήσεις. Το κίνητρο εδώ είναι… ότι θα το κάνεις μόνο για 5 λεπτά.

Όπως διαβάζουμε στο inc.com, ο Kevin Systrom στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το πράγμα που κάνει για 60 λεπτά κάθε πρωί. Τι είναι αυτό; Γυμνάζεται. Αλλά όχι μια οποιαδήποτε γυμναστική. Κάθε πρωί, για 1 ώρα κάνει ποδηλασία. Και μάλιστα λέει ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να τρέξει στον γνωστό ποδηλατικό αγώνα Paris-Roubaix.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − eleven =