αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρέψεις μια ήττα είναι να παραιτηθείς»: 6 φράσεις του Morgan Freeman που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

«Ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρέψεις μια ήττα είναι να παραιτηθείς»: 6 φράσεις του Morgan Freeman που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

Έχει καταγράψει το δικό σου success story. Ο Morgan Freeman είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες στο Χόλιγουντ. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, ενώ έχει «δανείσει» την φωνή και σε αρκετά κινούμενα σχέδια. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, έχει και και αρκετές αξιομνημόνευτες φράσεις. Είναι οι δικές του συμβουλές, προς όποιον θέλει να φτάσει στην επιτυχία. Το It’s Possible θυμάται 6 από αυτές. Μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.

1# Ο καλύτερος τρόπος για να σιγουρέψεις μια ήττα είναι να παραιτηθείς

2# Μπορώ να πω ότι η ζωή ήταν καλή για εμένα. Ήταν και είναι καλή. Και προσπαθώ και εγώ να είμαι καλός σε αυτή. Πως μπορείς να είσαι καλός στη ζωή; Με το να την ζεις.

3# Για όσο νιώθεις θύμα, θα είσαι ένα τέτοιο.

4# Αν θέλεις να δεις ένα θαύμα, γίνε το θαύμα.

5# Βάλε Challenges στον εαυτό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις στην ανάπτυξη.

6# Πολύ συχνά, σταματάς να προχωράς και λες: ««Λοιπόν, είμαι κουρασμένος για να αναρριχηθώ σε αυτό το λόφο. Ποτέ δεν θα φτάσω στην κορυφή». Και είσαι μόλις 2 βήματα από την κορυφή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =