αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ καινούργιος χώρος γραφείων που δημιουργήθηκε μέσα σε μια Αθηναϊκή πολυκατοικία των ’60s (ΦΩΤΟ)

Ο καινούργιος χώρος γραφείων που δημιουργήθηκε μέσα σε μια Αθηναϊκή πολυκατοικία των ’60s (ΦΩΤΟ)

Τι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα σε μια Αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του 1960; Τα γραφεία που θα δεις παρακάτω. Οι BlocK722 architects σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν πρόσφατα τα καινούργια γραφεία τους.

Τα γραφεία του στούντιο στεγάζονται σε μια αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του ’60 στη καρδιά της πόλης, στο Μετς, διαθέτοντας απεριόριστη θέα προς το Ναό του Ολυμπίου Διός, το βράχο της Ακρόπολης και τη γύρω αστική βλάστηση.

Ο σχεδιασμός του χώρου ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες και την συνολική φιλοσοφία της ομάδας, αντανακλώντας τις αρχές και τη σχεδιαστική υπογραφή της, παρέχοντας ένα ήρεμο περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει την δημιουργικότητα και την ευημερία των χρηστών του.

Τα νέα γραφεία διαθέτουν διάφορους εσωτερικούς χώρους, αλλά και μεγάλα παράθυρα από τα οποία μπορεί κάποιος να δει την εξωτερική θέα.

Υπάρχουν αρκετοί ξεχωριστοί χώροι: Χώρος υποδοχής, χώρος για co-working και δωμάτιο για τα διαλείμματα. Και φυσικά meeting rooms. Ενώ έχει αξιοποιηθεί κάθε… εκατοστό που ήταν διαθέσιμο.

Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για τα περίπου 30 μέλη του προσωπικού – η κοινωνικοποίηση μέσω φαγητού είναι το κλειδί για τον «μικρόκοσμο» του στούντιο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =