αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του Twitter εξηγεί γιατί περπατά κάθε ημέρα πηγαίνοντας στο γραφείο του (και διανύει 5 μίλια)

Ο ιδρυτής του Twitter εξηγεί γιατί περπατά κάθε ημέρα πηγαίνοντας στο γραφείο του (και διανύει 5 μίλια)

Ιδρυτής των Twitter και Square. Ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς του. Έβγαλε το πρώτο του δισ. δολάρια το 2013. Σήμερα, η συνολική περιουσία του εκτιμάται στα 11,4 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Μιλάμε για τον Jack Dorsey.

Ο οποίος όπως έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible, είναι ένας αρκετά… εναλλακτικός businessman. Στο βιβλίο που έχει γράψει ο Tim Ferriss με τίτλο «Tools of Titans», ο συγγραφέας ρωτά τον Dorsey για το ποια είναι η «επένδυση» που έχει κάνει και δεν του έχει κοστίσει τίποτα.

«Περπατώ κάθε ημέρα μέχρι το γραφείο. Για 5 μίλια. Διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά» λέει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτή της διαδρομή, ο Jack Dorsey δεν ασχολείται με την δουλειά καθόλου. Δεν διαβάζει emails και δεν γράφει κάποια κείμενα. Συνηθίζει να ακούει μουσική ή audio books. ‘Η απλά κοιτά για να αντλήσει ιδέες από τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Όπως εξηγεί ο ίδιος χρησιμοποιεί αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώνει. Ενώ παράλληλα είναι μια καλή γυμναστική. Κάτι που είναι βασικό κομμάτι της επιτυχίας και του τρόπου ζωής του Dorsey. «Ένας υγηινός τρόπος ζωής, με βοηθά να είμαι πιο δημιουργικός και να σκέφτομαι πιο σωστά» λέει ο Mr Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι μέρη στην Αθήνα που είναι ιδανικά για περπάτημα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − three =