αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ συνιδρυτής του Spitogatos έρχεται στο Startup Grind Athens και μιλά για το δικό του success story

Ο συνιδρυτής του Spitogatos έρχεται στο Startup Grind Athens και μιλά για το δικό του success story

Η ομάδα του Startup Grind Athens επιστρέφει στη βάση της, μετά το ταξίδι στη Silicon Valley όπου συμμετείχε στο Startup Grind Global 2017. Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με 5,000 σύνεδρους, περισσότερες από 150 ομιλίες από founders Unicorn startups όπως το Whatsapp, το Stripe, το Tinder, να συναντήσουν επενδυτές όπως ο Justin Kan του Y-combinator στο VC Stage και να συμμετέχουν σε δεκάδες workshops μαζί με 120 Chapter Directors απ’ όλο τον κόσμο στα γραφεία της Google στο San Fransisco.

«Έχοντας νωπές ακόμα τις όμορφες αυτές στιγμές που ζήσαμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επιστρέφουμε στις μηνιαίες συναντήσεις μας στην Αθήνα με ακόμα περισσότερη όρεξη. Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 το Startup Grind Athens θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Δημήτρη Μελαχροινό, CEO του Spitogatos.gr», αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Αν είχες ποτέ την ανάγκη να ψάξεις για αγορά ή ενοικίαση σπιτιού, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποίησες το Spitogatos.gr! Πρόκειται για την πρώτη Ελληνική πλατφόρμα ανάρτησης αγγελιών ακινήτων που λειτουργεί 11 χρόνια και είναι ο de facto προορισμός για όσους αναζητούν νέα στέγη. Όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν μια παρέα 4 ατόμων είχαν σκοπό να απλοποιήσουν την αναζήτηση ακινήτων που μέχρι τότε γινόταν με χειροκίνητο τρόπο, ψάχνοντας σε αγγελίες από εφημερίδες (ναι, καλά διαβάσατε, τότε ήταν ο μόνο τρόπος!). Δύο χρόνια αργότερα είχαν δημοσιευτεί ήδη 50.000 αγγελίες και η δυναμική της πλατφόρμας δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επενδυτές.

To 2009, ο Spitogatos.gr γίνεται η πρώτη Ελληνική εταιρεία που αντλεί κεφάλαια από Venture Capital funds, γράφοντας έτσι ιστορία και ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές νέες χρηματοδοτήσεις στο μελλοντικό Ελληνικό startup οικοσύστημα. Το 2014 εντάσσεται στον όμιλο της Real Web που ελέγχει τη νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία, ενώ παράλληλα ξεκινά να διαχειρίζεται το Spiti24.gr. Το 2015 έρχεται και η συνεργασία με tospitimou.gr δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο online υπηρεσιών αναζήτησης ακινήτων.

Πως οδήγησε ο CEO του Spitogatos την εταιρεία σ’ αυτή την επιτυχημένη πορεία; Ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησε ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια, τη γραφειοκρατία και την αρχική έλλειψη κεφαλαίων ώστε να αναπτύξει την ομάδα και να εδραιωθεί σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό industry; Ο Δημήτρης Μελαχροινός θα δώσει τις απαντήσεις στο κοινό του Startup Grind την Τρίτη 21 Μαρτίου στο InnovAthens (Πειραιώς 100, Τεχνόπολις, Γκάζι) και θα εξηγήσει πως διοικεί ακόμα και σήμερα την εταιρεία ως μια startup.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Spitogatos: Η πλατφόρμα που ξεκίνησε ως startup το 2006 και σήμερα κυριαρχεί. Ο συνιδρυτής της μιλά στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − six =