αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος αύριο στην εκπομπή «Today». Θα δοθούν tips για καλές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις

Ο ιδρυτής του It’s Possible θα είναι καλεσμένος αύριο στην εκπομπή «Today». Θα δοθούν tips για καλές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις

Επιστροφή στα γνωστά τηλεοπτικά μέρη. Ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα είναι καλεσμένος αύριο, Τετάρτη, στην εκπομπή «Today» την οποία παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα και προβάλεται από το Action24. H ενημερωτική εκπομπή ξεκινά στις 15:00 (όπως και κάθε μεσημέρι), ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης αναμένεται να φιλοξενηθεί εκεί λίγο μετά τις 15:30. Όσοι λοιπόν θέλετε να παρακολουθήσετε τη live συζήτηση, πρέπει να συντονιστείτε αύριο στο Action4, και ιντερνετικά στο Action24.gr.

Θέμα συζήτησης; Αυτή τη φορά θα παρουσιαστουν μερικά απλά tips, για το πως μπορείς να κάνεις καλές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ένα θέμα που φυσικά δεν αφορά μόνο τους επιχειρηματίες ή τους freelancers, αλλά και γενικότερα πολλούς εργαζομένους, σε διάφορα πεδία.

Για όσους την χάσατε, μπορείτε να δείτε και την προηγούμενη εμφάνιση του ιδρυτή του It’s Possible στην ίδια εκπομπή, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (45:32 λεπτό). Τότε έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου project, παράλληλα με την κανονική δουλειά σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =