αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής που «τρέχει» 4 τεχνολογικές εταιρίες ταξιδεύοντας ως digital νομάς. Και εξηγεί πως το κάνει (ΦΩΤΟ)

Ο ιδρυτής που «τρέχει» 4 τεχνολογικές εταιρίες ταξιδεύοντας ως digital νομάς. Και εξηγεί πως το κάνει (ΦΩΤΟ)

Η τάση με τους digital νομάδες γίνεται όλο και πιο έντονη, σε όλο τον κόσμο. Ο Kevin Unkrich είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει μπει για τα καλά σε αυτό τον τρόπο ζωής. Ταξιδεύει ενώ παράλληλα «τρέχει» 4 τεχνολογικές startup εταιρίες.

Κινείται με το μοντέλο της «μετακίνησης με μία τσάντα». Όπου οτιδήποτε χρειάζεσαι χωράει μέσα σε μία τσάντα και μπορείς να την πάρεις οπουδήποτε.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο αμερικανικό inc.com, ακολουθεί έναν μίνιμαλ τρόπο ζωής, και έτσι μπορεί να μετακινείται σε οποιοδήποτε μέρος έχοντας μαζί μόνο την τσάντα του. Και μέσα εκεί βάζει όλα όσα χρειάζεται. Από ρούχα, ως εργαλεία για την δουλειά του.

Ως ένας software engineer, πάντα έψαχνε ευκαιρίες για να δουλεύει remote από διάφορες τοποθεσίες. «Πριν τον Covid όλο αυτό έμοιαζε λίγο σαν μυθιστόρημα- όλη αυτή η ιδέα ότι μπορείς να δουλεύεις remote και να ταξιδεύεις οπουδήποτε θες, ακόμη και σε νησιά. Έμοιαζε ως ένα όνειρο, αλλά όχι ως κάτι πιθανό να συμβεί» λέει ο ίδιος. Εξηγώντας ότι τώρα μπορεί να το κάνει όλο αυτό, και μάλιστα το απολαμβάνει.

Όλες οι εργασίες μπορούν να γίνουν remote. Αυτό που επίσης κάνει ο Kevin Unkrich είναι να φροντίζει να συναντιέται όλη η ομάδα από κοντά, τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Visa για Digital Νομάδες: Μια δικηγόρος μας λύνει όλες τις απορίες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + nineteen =