αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδιαίτερος κανόνας που εφαρμόζει η Google, σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα σε υπαλλήλους της

Ο ιδιαίτερος κανόνας που εφαρμόζει η Google, σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα σε υπαλλήλους της

Οι ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στους υπαλλήλους μιας εταιρίας, είναι ένα όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Κάτι που γίνεται πιο έντονο, όταν μιλάμε για μεγαλύτερες εταιρίες, όπου πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονται μέσα στους ίδιους χώρους, για πολλές ώρες κάθε ημέρα. Βέβαια, οι σχέσεις μεταξύ εργαζομένων είναι κάτι που… δεν βλέπουν με καλό μάτι πολλές επιχειρήσεις. Αφού τέτοιες κινήσεις ίσως δημιουργήσουν προβλήματα μέσα σε μια εταιρία, στην πορεία.

Αρκετοί κολοσσοί έχουν λάβει τα μέτρα τους. Δεν μπορούν φυσικά να απαγορέψουν τις σχέσεις μέσα στις εταιρίες. Ωστόσο εφαρμόζουν κάποιους «κανόνες» οι οποίοι έχουν ως στόχο να κρατιέται μια ισορροπία, όσο αυτό είναι δυνατόν.

H Google εφαρμόζει έναν τέτοιο ιδιαίτερο κανόνα. Όπως σημειώνει το World Economic Forum, οι υπάλληλοι της Google έχουν μόνο μια και μοναδική ευκαιρία, για να προτείνουν ραντεβού σε κάποιον άλλο/η συνάδελφο. Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε δεν μπορούν να επιμείνουν περισσότερο και να επανέλθουν με νέα πρόταση. Μάλιστα, δικαιολογίες όπως «είμαι απασχολημένος/η αυτό το βράδυ», πιάνονται ως «όχι».

Σύμφωνα πάντως με έρευνες, αρκετές από τις σχέσεις που δημιουργούνται στον εργασιακό χώρο, εξελίσσονται σε κάτι πιο σοβαρό. Ενώ το 1/3 αυτών, καταλήγουν σε γάμο.

Google only lets coworkers ask each other out once

1 strike and you're out. Read more: http://wef.ch/2Ec8aSZ

Posted by World Economic Forum on Samstag, 10. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + twenty =