αρχικηVIRALΟ Ιβς Ρόσι θα μπορούσε να είναι… υπερήρωας: Πως καταφέρνει να πετάει (BINTEO)

Ο Ιβς Ρόσι θα μπορούσε να είναι… υπερήρωας: Πως καταφέρνει να πετάει (BINTEO)

Δεν είναι πουλί, δεν είναι αεροπλάνο και σίγουρα δεν είναι ο Σούπερμαν, αν και ο Ιβς Ρόσι γίνεται ο Τζέτμαν όταν φοράει τη στολή του και σκίζει τον αέρα με τα φτερά και τις τουρμπίνες του. Μπορεί να μην έχει εξωπραγματικές δυνάμεις όπως ο υπερήρωας των κόμικς, αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα, όπως θα το παρουσιάσει η ομάδα του σε όσους βρεθούν σήμερα και αύριο στο 5ο Athens Flying Week.

Φορώντας μια κατασκευή που έχει αναπτύξει ο ίδιος με φτερά και τουρμπίνες που μοιάζουν με εκείνες ενός αεροπλάνου, ο Ελβετός πρώην πιλότος μαχητικών και πολεμικών αεροσκαφών έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην Ιστορία που πέταξε χρησιμοποιώντας προωθητήρες τζετ και έχοντας για «τιμόνι» το σώμα του.

«Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με οτιδήποτε άλλο πετάει. Το αλεξίπτωτο, το αεροπλάνο, το παραπέντε, όλα έχουν ένα όργανο πλοήγησης. Εμείς πετάμε όπως τα πουλιά, κάνοντας μικρές κινήσεις με το σώμα μας.

Για να στρίψουμε στον αέρα, αρκεί να κυρτώσουμε λίγο τον ώμο μας. Η μηχανή μάς κρατάει στον αέρα, αλλά είμαστε σαν τα παιδιά που παίζουν με τα αεροπλανάκια τους», λέει στην Καθημερινή ο Ιβς Ρόσι από την Ισπανία, όπου προπονείται για το σόου που θα δώσει η ομάδα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

JAPAN-SWITZERLAND-AVIATION-JETMAN

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =