αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ επιχειρηματικός διαγωνισμός UpStart48 επιστρέφει. Και είναι είναι αφιερωμένος στον τουρισμό

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός UpStart48 επιστρέφει. Και είναι είναι αφιερωμένος στον τουρισμό

Ο πιο συναρπαστικός Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας UpStart48 επιστρέφει για 2η χρονιά, στις 3-5 Νοεμβρίου από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,  και είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στον Τουριστικό κλάδο!

Με την καθοδήγηση καταξιωμένων επιχειρηματιών και μεντόρων, δημιουργικοί άνθρωποι με πάθος  και όρεξη για δουλειά, καλούνται να θέσουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους και να δημιουργήσουν τη δική τους startup επιχείρηση σε 48 ώρες! Οι θεματικές ενότητες του διαγωνισμού αφορούν τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, τον Επισιτισμό και τις Μεταφορές και στόχο έχει την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του Tουρισμού.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους σχολών Πληροφορικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γραφιστικής καθώς και σε επαγγελματίες του τουρισμού.

Αναλυτικότερα, σε 48 ώρες οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ομάδες και να σχεδιάσουν πρωτότυπα επιχειρηματικά concepts, τα οποία και θα παρουσιάσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που αποτελείται από καταξιωμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, έμπειροι μέντορες θα καθοδηγούν όλες τις ομάδες με στόχο να τις βοηθήσουν να μετατρέψουν μια απλή ιδέα σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους μπροστά σε μία κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα με βάση τη βιωσιμότητα και την πρωτοτυπία της ιδέας.

Ο πρώτος κύκλος του Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας Upstart48 είχε διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην κριτική επιτροπή, ενώ οι σπουδαστές που έλαβαν μέρος αποκόμισαν σημαντικά εφόδια για την έναρξη της δικής τους επιχείρησης, με την καινοτομία ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα, με ένα τηλέφωνο στο 2310 552406 ή με ένα κλίκ στο http://www.upstart48.com!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =