αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ επικεφαλής στρατηγικών επενδύσεων της BlackRock εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό γιατί το Bitcoin είναι «φούσκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επικεφαλής στρατηγικών επενδύσεων της BlackRock εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό γιατί το Bitcoin είναι «φούσκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Bitcoin συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα μάλιστα ξεπέρασε τα 6.000 δολάρια. Και αρκετοί είναι αυτοί που επενδύουν στο ψηφιακό νόμισμα, ελπίζοντας σε περαιτέρω άνοδο του.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι όλοι… αισιόδοξοι. Ο επικεφαλής στρατιγικών επενδύσεων της BlackRock, Richard Turnill, μιλώντας στο Business Insider, σημείωσε ότι το Bitcoin είναι μια «φούσκα». Αρχικά παραδέχτηκε ότι η BlackRock έχει στραμένο το βλέμμα της στα ψηφιακά νομίσματα, και πρόκειται για μια τεχνολογία που θα διαδωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αξία του Bitcoin και των άλλων ψηφιακών νομισμάτων θα συνεχίσει να ανεβαίνει», τόνισε ο Richard Turnill.

Συμπληρώνοντας ότι το Bitcoin έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά μιας «φούσκας» αυτή τη στιγμή. Όπως εξηγεί, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια «δίκαιη τιμή» για το Bitcoin. Αφού τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. «Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση για το ποια είναι η σωστή τιμή για το Bitcoin ή για οποιοδήποτε ψηφιακό νόμισμα», λέει ο ίδιος. Κάτι που περιπλέκει αρκετά τα πράγματα. Και για αυτό τον λόγο, δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία των ψηφιακών νομισμάτων. Δείτε ολόκληρη την άποψη του στο παραπάνω βίντεο, διάρκειας μόλις 1 λεπτού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 6 =