αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ επενδυτής της Silicon Valley, Νίκος Μπονάτσος, θα βρεθεί στο Startup Grind Athens

Ο επενδυτής της Silicon Valley, Νίκος Μπονάτσος, θα βρεθεί στο Startup Grind Athens

Ο Νίκος Μπονάτσος, ο VC που διαχειρίεζεται κεφάλαια ύψους $3.75 δις ως Managing Director της General Catalyst θα είναι ο ομιλιτής τους  ερχόμενου Startup Grind Athens, την Πέμπτη 5 Ιουλίου για ένα fireside chat που δεν πρέπει να χάσεις. «Ο Νίκος θα μας μιλήσει για το deal με το Snapchat, πως το “είδε” πρώτος και επένδυσε σ’ αυτό σε πολύ early stage, βλέποντας το να μεγαλώνει σε δυσθεώρατα ύψη και τελικά να κάνει IPO στον NASDAQ με market cap που ξεπέρασε τα $30 δις έχοντας 191 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μέρα», όπως τονίζει το Startup Grind Athens.

Ο Νίκος θα μοιραστεί την σκηνή του INNOVATHENS με το έταιρο του ήμισυ, την Alexia Tsotsis, άλλη μια Ελληνίδα που μας κάνει περήφανους στην πολύ απαιτητική αγορά του Silicon Valley, καθώς ήταν αρχισυντάκτρια στο διεθνούς φήμης on-line portal για startups, TechCrunch. Το περίφημο αυτό portal συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια όλα τα νέα για startups και έχει το άγγιγμα του Μήδα καθώς ένα απλό άρθρο στο TechCrunch μπορεί να κάνει πασίγνωστη την εφαρμογή σου. Η θεση της λοιπόν αυτή ήταν καίριας σημασίας γι’ αυτό και είδε το όνομα της στην exclusive λίστα του Forbes 30 under 30.

Η Αλεξία έχει ακολουθήσει τον δρόμο του συζήγου της και άνοιξε το δικό της fund με τίτλο Dream Machine, με όνειρο να επενδύσει $25 εκατομμύρια σε early stage startups, γράφοντας επιταγές της τάξης των $300,000 κατά μέσο όρο.

«Δε θα μπορούσαμε να έχουμε λοιπόν καλύτερο δίδυμο καλεσμένων για να ρίξουμε αυλαία στην 4η σεζόν μας στο Startup Grind Athens και να κλείσουμε για καλοκαίρι με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο μια σειρά από πετυχημένα events που έδωσαν κάτι ιδιαίτερο στο Ελληνικό startup ecosystem!» σημειώνει το Startup Grind Athens.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =