αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ επενδυτής Πάνος Παπαδόπουλος θα είναι καλεσμένος στο ερχόμενο Startup Grind Athens

Ο επενδυτής Πάνος Παπαδόπουλος θα είναι καλεσμένος στο ερχόμενο Startup Grind Athens

Ο επενδυτής και partner του Marathon VC, Πάνος Παπαδόπουλος, θα είναι καλεσμένος στο Startup Grind Athens, που θα γίνει την Τρίτη 20 Ιουνίου στο InnovAthens.

«Μπορεί να μην έχουμε πολλά success stories όπως συχνά ακούγεται, αλλά στην περίπτωση του Πάνου Παπαδόπουλου αυτό το επιχείρημα πάει περίπατο. Τι να πρωτοπεί κανείς για τον founder που ξεκίνησε την εταιρεία του στην Πάτρα και έκανε ένα από τα πρώτα (και ηχηρά) exits στην ιστορία της Ελληνικής startup κοινότητας και έγινε ο ίδιος από τους πιο ενεργούς επενδυτές στην Ελλάδα;» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος ήταν ιδρυτής και CEO του BugSense, μιας startup που πρόσεφερε mobile app analytics και εξαγοράστηκε το 2013 από την εισηγμένη στο NASDAQ πολυεθνική Splunk για το ποσό των €9 εκατομμυρίων. Από το 2013 εως το 2016 διετέλεσε product manager στην Splunk ($1B revenue το 2016) επικεντρώνοντας στην στρατηγική της Splunk στο mobile και application delivery monitoring.

Ο Πάνος δεν σταμάτησε φυσικά εκεί. Η ενεργή ενασχόληση του με τα startups και την τεχνολογία, τον οδήγησε να επενδύσει ως angel investor σε πάνω από 20 εταιρίες σε Ελλάδα, Ισραήλ, Αγγλία και ΗΠΑ. Η λίστα είναι μεγάλη: Forky, Pollfish Transifex και Resinio είναι μόνο μερικά από τα γνωστά πλέον ονόματα στα οποία έχει επενδύσει. Όπως φαίνεται, ο Πάνος δείχνει να έχει πολύ καλό «μάτι» για να αναγνωρίζει τις startup που έχουν όλα τα φόντα να αναπτυχθούν ραγδαία.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το Marathon VC, με τον Πάνο να συμμετέχει ως Partner στην ίδρυση του μαζί με έναν ακόμα «βετεράνο» επενδυτή, τον Γιώργο Τζιραλή του OpenFund. Μαζί έχουν ήδη εξασφαλίσει €8 εκατομμύρια για επενδύσεις από το νεοσύστατο fund ενώ εργάζονται πυρετωδώς για να σηκώσουν ακόμα περισσότερα. Με τέτοιο track record δεν θα δυσκολευτούν.

Ο Πάνος θα βρεθεί στο Startup Grind την Τρίτη 20 Ιουνίου στον χώρο του INNOVATHENS – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για να μιλήσει γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι του, από founder που οδήγησε την startup του στο Silicon Valley και ένα exit πολλών εκατομμυρίων, σε angel investor και partner ενός fund. Γνωρίστε τον από κοντά και μάθετε τι ψάχνει στις εταιρείες που επενδύει!

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν κράτηση θέσης ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − one =